lördag 18 april 2009

k ä r
Ja, det var ju det där ordet kär. På ett sätt kan det vara underbart om man i slutändan får sin kärlek, men vad händer om man inte får den? Jo den kvällen veckan månaden året blir det mycket tårar. Kärlek finns i olika storlekar, vuxna blir kära barn blir kära, ungdommar blir kära, och gubbar&tanter blir kära. Så spelar det någon roll egentligen? Kär kan man ju inte bara bli hur som helst, det är ju något där med kemin. Så när man är kär då vet man bara vad det är man ger sig in på. Precis som ett puzzel det finns alltid 2 bitar, 2 människor som blir kära.
Det är ingen som klarar något ensam. Gud kunde inte skapat jorden utan sina krafter eller hur?

Man kanske tror att kärlek är enkelt att två stycken blir kära hur lätt som helst precis
som Romeo & Julia men, vad händer med dem som blir kära i någon och inte blir älskade
tillbaka, dom som sitter ensamma på kvällarna. Istället för att ligga mysa med någon, dom som kan ge så mycket. Det tar SÅ mycket för två stycken att älska varandra tillbaka, så för er där ute som inte funnit någon än, tänk om fäst dig inte vid 1 som inte är intresserad, det är super svårt jo jag vet, men fortsätt leta det finns andra där ute jag lovar. Det finns en där ute för alla.
Om han/hon inte vill ha dig titta dig omkring det kanske finns en annan som är helt galen i dig!Och stressa inte var inte desperata, man får lov att vara lite petig eller hur?, Så ta inte bara någon, inte första bästa liksom, ta tid på dig, det är inte du som ska jaga, det är dem som ska jaga dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

eXTReMe Tracker